Ego och allmänt kladd

Idag är jag tröttast av dem piggaste, eller hur man nu vill uttrycka det. Kaffet är gott, men det hjälper inte min sega hjärna. Frukosten var god och tillfredsställande, men det är fortfarande ett tomrum i min magsäck.

Trött och tråkig

Det är jag idag

Hade det inte varit för mina stojiga husdjur skulle vardagen upplevts lika grå och tråkig precis som vädret är idag.

Grått, tråkigt..far åt fan!

Kanske är det så att dessa sk "lätta" depressionskänslor beror på att mitt lönekonto är länsat? Är pengar och materiella ting så pass viktiga för mig?

JA, för helsike!

Tyvärr betyder pengar liv
Tyvärr betyder liv materiella hushållssaker
Tyvärr behöver jag mer toapapper
Tyvärr behöver jag kilramar och dukar
Tyvärr behöver min "låtsas"familj mat

ändå vill jag inte jobba...
Alltså inom vården
Men vad göra?
Suck, suck

Härmed slänger jag upp lite skisser och andra intressanta bildögonblick:
Skulle nästan kunna se ut som en tidig vår, men det är det inte!Så här ser jag ut påväg till jobbet under en helgKaffepose innan söndagsjobbMitt älskade husdjur som höll mig sällskap en måndagskvällVi tog oss en lur tillsammansI morse hittade jag denna nisse under filthögen,,,sticker fram nosen av ren nyfikenhetGodmorgon, vargen!Igår innan midnatt fick jag för mig att klippa i ett lakan och använda det som en duk i köket. Jag har ingen aning om varför, men jag ville väl helt enkelt ha en duk där?Egot för dagennja, ja här är en tillThere´s pee in my eye!!!!Tycker att jag lyckats hitta på nåt nytt här,men det är ju från mitt lilla perspektiv.Som om jag går tillbaka i tiden till flickan jag var"The Forgotten""The Forgotten"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0