något nytt..

Har varit sjuk ett tag nu och skapar glädjen börjar trilla tillbaka i lådan. Skisser till tusen och här nedan visas åtminstone två av dem:


"But now they're hunting for bear"
"Loads & loads of thoughts"


fortfarande sugen på en liten hjälpare?
"little helpers", 25 SEK och uppåt beroende på strlk samt olika utsmyckningar. Frakt enligt Postens priser. För mer kontakt och ev. beställning, sänd mig ett meddelande till Ellinor.olsson@hotmail.se
(Tillverkas även i rosa och eventuellt andra färger vid behov/önskningar. )
 


With dogs in mind


Tror inte jag har lagt upp dessa teckningar tidigare, men lägger upp dem ändå mest för att visa vad jag annars också kan hitta på med pennan i hand.

Runt när jag var 12-19 år tecknade jag av många motiv, främst utgående från serieteckningar och också verkliga motiv. Katter tränade jag en del på att förstå mig på att göra och dels för att de fascinerade mig. Men förr gav jag upp alltför lätt och kritiserade mig för hårt för att ens orka fortsätta med det.
I nutid har jag återigen tagit upp det med att teckna av och våga göra "fel". Jag ser mer helhetsintryck och om något går fel kan "felet" alltid stanna kvar(ett fel är ju alltid en möjligväg för möjlig success!) eller så vågar jag mig på att försöka igen.
Motiv som illrar har jag vågat mig på, då de tillhör mig och att de är gjorda för mitt intresse.
Nu på senare tid och pga önskningar som födelsedagspresent, har jag prövat på att teckna av hundar. Inte den skarpaste hand där eller med van penna, men ändå en utmaning.
Skapandet och processen tog mig tillbaka ett par år, men nu med ett visare öga förstår jag saker & ting bättre.
Men nog med pladder, nedan lägger jag upp mina hundmotiv och berättar även att dem som fick erhålla dem blev väldigt glada!
Och så klart följs detta upp med lite skisser!


Hope it gave you some inspiration

Two gifts and several photograps


Har under den senaste tiden skapat gåvor i form av teckningar till närstående, däribland till min mor och även till min väninna.


Tillägnat min väninna Christine som ska lämna Sverige och bosätta sig i Edinburgh inom en snar framtid( good times ahead! Wish you the best of luck)


"ENOUGH"Tillägnat till min mor


"the gift"


Fortsättning på "Too Mush Room"

Definitivt blir det utskrifter på dessa
RSS 2.0