Nykläckt!

 
As usual, the proccess in the making of :


Här försöker jag skapa en dimension av ett jäkla stort himlavalv med hjälp av härliga akvarellfärger. Det är ganska skönt att få leka med detta material...går det åt helsike är det bara att påstå att misstaget var ju tanken att det skulle hända egentligen!Basen i ansiktet/kropp gnuggas fram med torrpasteller. Kritan ger en sådan mjukhet, att kroppen framgår mer och skiljer sig från den vattniga diffusa bakgrunden. Det är ju såklart min personliga åsikt. Att blanda olika sorters medium känns som ett kall
Ansiktet börjar ta form med skarpare kanter och framträdande ögon. Ja, det är meningen att ögonen ska se spruckna ut, har hon gråtit eller sovit för lite? Vem vet?! I say both!


Håret tog ett tag innan jag bestämde mig för själva färgen. Valde rött då det verkar vara en vandrande färg i hela bilden och för att jag har väldigt få målningar med rött hår ?! Jag börjar alltid med att täcka hela håret med den skarpaste nyansen jag vill ska vara med...Därefter skuggar jag det, ljusar upp där ljuset träffar och försöker få det mer naturligt,,men ändå inte, if you get me?
Sista touchen på det hela görs med Artist pen för mer struktur i ansikte samt hår" My darkest hour was on a sunny day and the birds were singing "
Efter denna skapelsen var det meningen att jag skulle ta det lugnt i soffan och titta på någon skrämmande film(eller vad man ska kalla det?)
Men jag började skissa på nåt annat ist
Ganska komisk fakstiskt...


"Collecting my needs "

Artist pen och gamla hederliga färgade blyerts

Att sitta i soffan ger inspiration, det är bara att inse fakta


En fräsch start på det nya året...eller?


Skisser och teckningar har jag i massor
Och det kommer alltid fler ideér som poppar upp i kära skallen
Så här följer några fler:


Jag och min kärlek till dessa små...men vad i helsike ska jag göra, än att embrace it!
Återser ett gammalt medium,nämligen kaffe på akvarellpapper! Och så lite till kocken(konstnären ) också! Använder(som tidigare) även en härlig mix av akvarellfärg för att få denna gamla slitna stilen på pappret.Påbörjar en överföring mellan papper
"Polecats & the smell of coffee"


"Polecats & the smell of coffee"
(För dem som undrar, är detta teckningen jag har spunnit vidare med)
"And why Am I still here ?"

"Good old scratches from a long lost fever"
(
blev en aning mörk i upplösningen, men det får duga tillsvidare)


"Nothing could go wrong?"


Jag vill kalla flera av mina skisser för "lösa verk", då de kanske inte verkar vara fullständiga och färdiga...men ibland känns det bara rätt att ge fan i vissa saker, då det känns bra att lämna dem som de är. Makes sense?


"Not even close..."


Hehe, ja vad gör man? Mannen tecknar, eller kvinnan i detta utfall


"One could only hope"


"Join My Fear"

Varav namnet är jag äcklad, men även fascinerad av insekter och andra småkryp. Så varför inte förstora dem? Blir dem omvandlade till någon gulligt & tolerant? Vem bryr sig egentligen, så länge en känsla ligger och slöar i bilden...då är jag nöjd!

Och jag har precis lärt mig att vara kreativ med garn och virknål...för att vara nybörjare är det inte så pjåkigt!
Av lera samt hobbyfärg, tillverkar jag vissa utsmyckningar på armbanden själv...for more creative value, they say!Comfy2Wear


Går utmärkt som utsmyckning på dina djur...


Tar mig även an gamla billiga smycken som skräpar. I detta fallet fick jag en påse med söndriga och trista smycken av min mor och just denna var i olika nyanser av rosa...givetvis målar jag om den i antik grön och återanvänder i form av armband(halsband från början).(knapparna efter en tid i ugnen)
You are art, I am art, They are art, This is art
What is art ?
A point of view


RSS 2.0